Garantie bij Scooter Service Apeldoorn

Bij Scooter Service Apeldoorn vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kan je bij ons rekenen op garantie op nieuwe scooters, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie. 

Garantie op nieuwe scooter's

Koop je een nieuwe Scooter Service Apeldoorn? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe scooter's is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert. 

Garantie op occasions

Scooter Service Apeldoorn verleent ook garantie op occasions. De garantie wordt je aangeboden door ons bij aankoop van speciaal geselecteerde occasions.

Garantie op reparatie en onderhoud

Scooter Service Apeldoorn verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan je scooter. Daardoor ben je verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen. 

Behoud van fabrieksgarantie

Heb je een scooter met fabrieksgarantie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt je scooter met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Wij onderhouden je scooter voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en je fabrieksgarantie blijft van kracht. 

© 2010 - 2023 Scooter Service Apeldoorn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel